Nissan 300ZX-TwinTurbo.
Колата е много хубава, според мен това е най-красивата кола от клас Japan 3000 в периода 89-2000 като изключим може би NSX. Но красотата на страни, тази кола е в клас GT, който не е кой знае колко популярен, защото е свързан с големи разходи от към гориво
Но най-готиното от цялата работа е, че сток 300ZX TT бие лайното наречено 350Z 

- Гино
- Маниак
- Регистриран: 23 сеп 2006, 10:54
- Град/City: София
- Изпратили благодарности: 1 път
fr3nzy написа:Колата е много хубава, според мен това е най-красивата кола от клас Japan 3000 в периода 89-2000 като изключим може би NSX. Но красотата на страни, тази кола е в клас GT, който не е кой знае колко популярен, защото е свързан с големи разходи от към горивоНо най-готиното от цялата работа е, че сток 300ZX TT бие лайното наречено 350Z
Без да се заяждам и от чисто любопитство искам да питам, кое по-точно те кара да мислиш, че 350 ката е лайно? А и защо сравняваш автомобил с ДВГ с две турбини и друг с атмосферен такъв с почти еднакъв обем ?

- W2
- INSANE
- Регистриран: 27 сеп 2004, 02:36
- Автомобил/Car: Primera P10
- Град/City: Burgas, BG
- Изпратили благодарности: 18 пъти
- Контакти:
по-скоро клони към Дачия

- P11 2.0GT STW edition #008/200 '98 - мечтата...
For Me & You, Inside of me, R34GTR AStyle, Най-добрия драг...

For Me & You, Inside of me, R34GTR AStyle, Най-добрия драг...
Оня ден отивам с новия скайлайн в магазина на Симеон за части ( за смяна консумативи нали) - та викам им комплект ремък и ролки - и оне ми дават една кутия отгоре пише - for Рено Шафран V6

Имам за продажба за 200СХ - преден капак, дискове + 4бут. апарати от S14, абс + абс еку , виско перка , спортен тампон за скорости.
- Гино
- Маниак
- Регистриран: 23 сеп 2006, 10:54
- Град/City: София
- Изпратили благодарности: 1 път
С това "скапано" VQ дето има Зетки и Инфинита движещи се от много време с по над 500 к.с. абсолютно безпроблемно. Мислете малко преди да бръщолевите глупости. Тоя двигател серийно е с много, ама много здрави железа вътре. Така че преди да дрънкате простотии малко прочетете, има безплатна информация в интернет по въпроса. А и тея мислители от НИСАН много са прости явно, за да вграждат ПАК VQ в GTR- а, верно с една идея по-голяма кубатура, ама VQ.
Oyama написа:На гтр а са джелезата здвари барем е супер кар, ма за 350з по форуми четем от шоколад били направени.Бустец не обичали оти се самоизяждали от самосебеси.
Бе то маи само от СА18ДЕТ стаа нещо,тея от нисан не моа ги разбера коли ли правят или захарни изделия