ROUGE написа:Източник на мнението Защото толкова много лишения и минуси
Ааа , само за някои .... гледам Q8 5.0 TD.... нещо си , Q5 4.5 TFSI
бля бля .... тия как спазват Евро-нормите , нямам никаква идея

Явно някои са извън закона

ROUGE написа:Източник на мнението Защото толкова много лишения и минуси
Nemesis написа:Здравейте,
Някой може ли да ме насочи кой от двата двигателя по-добър между 1.2 DiG-T и 1.5dCi?
Разглеждам върнати от лизинг автомобили и в момента има 2 модела на кашкай от 2016 1.2 DiG-T и 2017 с 1.5dCi двигатели. Ако има някоя тема, в която мога да прочета повече за различните видове двигатели ще съм благодарен да ме ориентиера някой. Благодаря на отзовалите се!
Nemesis написа:Източник на мнението кой от двата двигателя по-добър
Ivanjk написа:Източник на мнението .... тия как спазват Евро-нормите , нямам никаква идея
Nemesis написа:Източник на мнението Здравейте,
Някой може ли да ме насочи кой от двата двигателя по-добър между 1.2 DiG-T и 1.5dCi?
Разглеждам върнати от лизинг автомобили и в момента има 2 модела на кашкай от 2016 1.2 DiG-T и 2017 с 1.5dCi двигатели. Ако има някоя тема, в която мога да прочета повече за различните видове двигатели ще съм благодарен да ме ориентиера някой. Благодаря на отзовалите се!
stani написа:Източник на мнението Избора на двигателя в случая (бензин или дизел) би трябвало строго да зависи от това как ще експлоатирате автомобила.
Ако ще се кара основно градско на къси разстояния, то изберете бензиновият модел.
Ако ще се кара над 15 000км годишно с чести извънградски преходи, то изберете дизеловият вариант.
vgc написа:Източник на мнението
п.п. Дано размислят и забравят за китайските мотори: https://electricvehicleweb.in/2021-nissan-qashqai-most-efficient-version-yet/
skydiver написа:Източник на мнението
Не виждам притеснение, предвид факта, че китайкият доставчик ще доставя двигателите за e-Power версията, който реално ще са генератори на ток. Определено ще е интересно такова решение в реалния свят. Тези двигатели са високо ефективни и работят в изключително тесен диапазон, което от своя страна спомага за висока надежност на агрегата.
Върни се в “Murano, Qashqai & Juke”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта