Здравейте ,колеги колата е бензин 2.0 ,няма АГУ започна да гасне в движение веднага след като я взех от сервиз в който и смениха свещите.
В сервиза ми казаха , че са сменили свещите , запалили са я и всичко е било точно.Ще я карам на друг сервиз.
Моля за идеи каква може да е причината.
Колата гасне в движение , на скорост или при преминаване от втора на трета скорост , лампите на таблото светват , изключвам от контакт , след 3-4 минути пали , но с подаване на газ , тези маневри ги правя на улицата където живея , не я карам в града , не е си работа.
Maxima A32 гасне в движение
Maxima A32 гасне в движение
Колега,да ти разкажа за своя проблем...Преди около месец моята кола започна да гасне така,но в последствие започнах да я хващам точно преди да изгасне припомпвах педала на газта...Моята обаче е с ГИ...На газ такъв проблем нямах закарах я в сервиз на познат и се почна с редовната смяна на маслото с филтъра смених и свещите и въздушния филтър,та както и да е проблема си остана...НО след като я върнах за установяване на проблема решихме да пробваме с смяна на горивния (бензионовия) филтър и ОООО ЧУДО заспа колата,но аз досега повече от 4-5 километра на бензин не съм минавал даже си я чакам да мине на газ и тогава тръгвам затова не съм се и сещал да го сменям този филтър...
П.С ако си оправил твоя кораб все пак можеш да споделиш да помогнем за бъдеще на хора с подобни проблеми.
П.С ако си оправил твоя кораб все пак можеш да споделиш да помогнем за бъдеще на хора с подобни проблеми.