Maxima A33 2.0l 2001г.

Посочете в заглавието Модел/Двигател/Проблем(въпрос)
ims
Новак
Регистриран: 11 дек 2009, 22:18
Автомобил/Car: Murano
Град/City: Габрово

Maxima A33 2.0l 2001г.

Мнениеот ims » 12 дек 2009, 16:42

Здравейте,
от няколко дена съм собственник на А33 2000 куб. и съм като в небрано лозе.
ако някой може да ми каже- литературка за него от къде да дръпна,че даже и фаровете незнам как да регулирам,имал съм П10,П11-ама те си имаха копчета а тая няма.Ще ви бъда благодарен.
Потребителски аватар
ilkahilka
Маниак
Регистриран: 02 юли 2009, 18:07
Автомобил/Car: Navara D22
Град/City: Бургас
Изпратили благодарности: 1 път

Re: MAXIMA A33 2.0l 2001г.

Мнениеот ilkahilka » 13 дек 2009, 11:20

Честито и да се слушате много дълго време.За мен си направил идеалният избор :bravo: Литературка точно над твоята тема има сервизни ръководства,които вършат добра работа.За фаровете не може да нямаш копче-абсурд.Моето е между седалките точно до тези за подгрева на седалките.На А33 не знам къде е ама се поогледай все някъде ще го намериш 100% има.Аз лично от моята съм адски доволен,карам я вече 80000км и засега нещата са наред, та ти го пожелавам и на теб.Слагам и пълна синтетика масълце и така.И аз не знам много по колата защото просто не ми се е налагало,ама ако има нещо питай.
Още един път честито и със здраве :thumbs up:
Nissan Datsun Violet 83г R.I.P.
Nissan Maxima QX V6 24v 11.96 (отново в бокса)
Honda Accord 2,2 ivtec (почти продадена)
Потребителски аватар
budaboy
Новак
Регистриран: 12 май 2006, 15:39
Град/City: Перник

Re: MAXIMA A33 2.0l 2001г.

Мнениеот budaboy » 15 яну 2010, 12:38

Честито и от мен за придобивката :) Автомобила наистина е много хубав и ти желая много без аварийни километри. Сега по въпроса ти за регулирането на фаровете... най-вероятно си с ксенон, което означава, че нямаш копче за регулиране на фаровете! Те автоматично се регулират в зависимост от натовареността на купето. Незнам дали ти е направило впечатление, но когато запалиш двигателя с включени фарове системата прави тест като сменя положението от най-ниското до най-високото ниво на осветяване. При варианта на фарове без ксенон (а това е рядкост) копчето се намира то ляво на кормилото до това за настройка на огледалата. Ако се интересуваш от сервизното ръководство (оригинално нисанско) пиши или тук или на лично съобщение и ще ти го пратя. Там има много подробна и важна информация, която би ти била от полза :)
2003 Nissan Maxima 2.0 V6 M/T
2003 Nissan Micra K12 1.4 M/T
2008 Volvo S80 II D5 A/T

Върни се в “Maxima”