Здравейте,
Някой подменял ли е медиата на Nissan Rogue 2017, която е тази от лина - https://pinoutguide.com/Car-Stereo-Niss ... nout.shtml с по новия модел от този линк - https://pinoutguide.com/Car-Stereo-Niss ... nout.shtml . Опитам се да направя преходник, но нещо не се получава. Правих няколко опита, като сложа медиата и се чува CD-то, но екрана не светва и като цяло не тръгва.
Моля, ако някой го е правил да сподели с каква схема е направил нещата, ако трябва ще си заплатя.
Подмянан на медиа Nissan Rogue 2017
- xxx_man
- Маниак
- Регистриран: 02 фев 2008, 20:44
- Автомобил/Car: Rogue
- Град/City: Варна
- Изпратили благодарности: 3 пъти
Защо се занимаваш? Слагай един читав китаец с повечко рам и си ти! Аз съм с китаец 8/128гб и си е супер. Много по функционален е от фабричната медия!
Micra K12 , Rogue T32 SV LPG
- Ivanjk
- INSANE
- Регистриран: 07 юни 2014, 22:24
- Автомобил/Car: Primera P12
- Град/City: Тел-Авив
- Изпратили благодарности: 621 пъти
Да , за съжаление "китайците" са много по функционални.
Повече RAM е задължително.
Повече RAM е задължително.
Qashqai 1.6i 2013 ex
NV-200 1.5dci 2014
Qashqai 1.6 dci CVT 2017
NV-200 1.5dci 2014
Qashqai 1.6 dci CVT 2017
Защото ми хвалеха тази медиа и вече я закупих, като гледах схемите, опитвах варианти, но не тръгва. Този, от който купих медиата знае, какво трябва да се направи, но е търгаш и се направи на луд... понеже му бях споменал, че друг човек продава същата медиа, която той ми предлагаше миналата година за 700лв., а другия я предлага за 120 евро, но нямаше оригиналните букси и тогава нямах време да се ровя и да търся информация, не че сега имам, но се подлъгах... каза, че ако я взема от него за 130 щял да ми каже буксите кои са, за да ги взема, аз обаче го питах за 120евро, той я прати след три седмици за тези пари и после почна да се прави, как за 10 евро съм се бил правил, казал ми какви са буксите, за да не си режа оригиналните и да съм се оправял(това било голяма помощ, щото кой нормален ще хване да си реже оригиналните букси ама айде..).. и други неща дрънка(че ми беше споменал за обучение дистроника в Нисан и понеже и при мен светеше постоянно и го бях питал какви са симптомите и човека беше на близо до нас. Погледнахме и видхяме, че при мен датчика е изкривен брутално надолу свалихме решетката изправихме го и се оправи - то според него е уникална помощ, за която не ми бил искал пари и един вид, той толкова ми помагал, а аз сега съм се пазарил за 10 евро и ха ми сега... нищо, че той се пазари, ако съм бил взел от него медиата, щял да ми каже за буксите, това не е ли пазарене.., дето нямат много общо с реалността, но всеки има различна гледна точка и виждане на нещата), та, медиата е закупена и вече съм се набутал с парите, та, трябва да я инсталирам.. някой ако знае някой който може да съдейства или да предостави готова схема, която ще си заплатя, ще съм благодарен...
Малко ъпдейт, подкарах медиата, остана само да оправя FM станциите, защото нищо не хваща и да оправя камерата да се включва, като включа задна. Всичко останало работи

- Ivanjk
- INSANE
- Регистриран: 07 юни 2014, 22:24
- Автомобил/Car: Primera P12
- Град/City: Тел-Авив
- Изпратили благодарности: 621 пъти
Това със задната камера не е сложно , моята взима сигнал от крушката за задна , на момчето му взе няколко минути да се справи .
Qashqai 1.6i 2013 ex
NV-200 1.5dci 2014
Qashqai 1.6 dci CVT 2017
NV-200 1.5dci 2014
Qashqai 1.6 dci CVT 2017
Върни се в “Технически въпроси”