Мнениеот lord_darth_vader » 25 мар 2023, 17:37
Миналия месец ми дойде писмо от общината с някакви стари данъци. Та там имаше едно номерче дето си е само за мене. И с това номерче мога да вляза на сайта на общината и да видя какво съм плащал и какво ми остава да плащам.
Та влизам на сайта и си разглеждам. Въпросното писмо го има също. Пратено ми тази година. А данъците вътре от преди няколко години, които си пише че са платени. Даже пише кои съм платил в брой и кои с карта.
Та гледам какво ми излиза за тази година и първоначално реших че има някаква грешка. То почти двойно. Проверявам пак секцията със стари плащания ... няма грешка, миналата година са платени.
Поразрових се в интернет и попаднах на статии че общината била глобена за накакво незаконно сметище и понеже няма от коя партийна централа да дойдат пари, кмета решил да попълни бюджета с това което му дава закона. И вдигнал данъците.
Та така. За къщичката и за такса смет няма да говоря. Само за колата (че нали сме автомобилен форум). Нисан 350Z без екологична категория щото е "американче". От около 376лв на 598лв. Не е двойно и не е "само 50%" както казват.
May The Force Be With You
- 350Z Z33 base 214kW
Ex
- Micra K10 1.0
- Primera P10 1,6SLX седан, GA16DS, NGK Iridium BKR6EIX, филтър K&N E-9192, колектор 4-2-1
Kayaba Ultra SR + пружини от eGT, 280мм дискове + 23.81мм помпа, LPG BRC AT90E + JetSpark