тук всичко може да се случи
и тук всичко може да видиш

alekangg написа:Източник на мнението Аз едно не мога да разбра, как с САЩ има много полиция, много закони, уж всички ги е страх да ги нарушават, редовно се дават по 2-3 доживотни присъди, полицията стреля на месо и пак има най-много убити и престрелки, цели гета и сериозни дертове.
Точно прилича на лъскава гнила ябълка.
Иначе за манталитета е ясно, в цяла Европа и всички развити страни, никой не гледа съседа, колегата или човека на съседната маса как е облечен, какъв телефон има, каква кола има и не се впечатляват от такива неща. Вече в бившите соц страни е друго, като визирам България, Румъния, републиките и пр.
За крадене и подкупи има само на високо ниво и не е явно, а у нас е на всички нива, повече от явно и никой не го е страх да покаже какво може да си купи-направи, дори да не може да си докаже парите.
Mini написа:Източник на мнението alekangg, нали се сещаш, че голяма част от тези по кника статистика убийства - са от полицай, ако махнеме тях, се обзалагам, че нещата ще изглеждат различно.
Иначе аз каквото и да ти обяснявам, съм сигурен, че ти ще знаеш по-добре, което всъщност никак не е лошо качество - хубаво е човек да си има собствено мнение, евала за което.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост