Мнениеот stani » 16 юли 2018, 10:13
Аз бях за честен финал в който по-добрият отбор да победи и да си заслужи купата.
Какво се получи - омърсен от явни съдийски грешки такъв, които сериозно ощетиха единият от отборите и наклониха везните в полза на другият финалист.
Аз симпатизирах на Хърватия и Белгия на това световно, те най-много ми харесаха като стил на игра, като поведение, като борбеност.
Световното като цяло ми хареса много, имаше много класни двубои, но въпреки ВАР системата и много груби грешки на съдиите, които повлияха на изхода на срещите.
Ще си позволя да сложа няколко цитата от друг форум относно финала, с което моят коментар за това световно приключва:
"Без ситуация за гол(няма кой от Франция да вкара), и без удар към вратата, не виждам как може да се даде дузпа. Има игра с ръка, но тя е неумишлена, и не предотвратява нищо."
"Това да имаш всичките тея футболисти и 45 минути да играеш такъв анти-футбол, мислех че само Моуриньо го може това."
"Много пресилен фаул. Несъществуваща дузпа. 10минути скандали на терена завършили с 3 минути продължение. Духът на Жоел Киню е жив..."
Алън Шиирър по ВВС : "Гол от фал, който не беше фал и от дузпа, която не беше дузпа."
Рио Фърдинанд : "2 важни съдийски решения, и двете грешни."
"Рио Фердинант, Алан Шиарър и Юрген Клинсман казват, че няма дузпа. Надали нашият коментатор, който топка е гледал само на монитор разбира от играта колкото едната бутонка на всеки един от тях. Срамно е да се даде такава дузпа на който и да е мач."
Бавен като оФлюФ,
тъ-дъ-дъ-дъ-дъ-дъм,
но завива като ЕВО.

Кара си на гаССС,
тъ-дъ-дъ-дъ-дъ-дъм,
но заделя мъни-та за ДЗВЕРО!