Взех от китайците мултимедия Hizpo. Според мен на вид и като функции всички от този клас са еднакви,но примерно разликата с Junsun е основно в интерфейса. Все пак ще споделя малко впечатления...
4Gb/64GbТова което е очаква да прави - навигация, музика, радио, и т.н. си работи що годе нормалко с малки изключения.
- Още в началото имах пороблеми с преходниците на китайците. След свързване на всичко нямах абсолютно никакъв звук. Голям смях... Естествено китаецът даде едни малоумни решения от сорта, усилена ли е? Ама радиото пуснато ли е? Ама екрана свети ли?
В последствие след много мъки, четене и т.н. установихме, че кабелчето за управление на усилвателя не е вързано никъде. На преходниците няма никъде къде да се свърже. Трябваше да се пробват няколко варианта, като в крайна сметка го закачихме в единия край на основния сноп кабели към 12В. Реално кабелът за управление на усилвателя е разделен на 2 и другия край е вързан към вентилаторчето. Т.е. то трябва да работи постоянно, за да имам звук :) Не е драма, защото не се чува изобщо, но е доста странно. Сега звук има, но има едно постоянно шумене, дори и като е спряна мултимедията. Явно усилвателят постоянно е захранен и спира само след пълно изключване на контакта.
Clip- Другата голяма драма е със звука от блутут обажданията. Няма никакъв звук. Телефонът е свързан с медията, мога да набирам, да затварям, да ме чуват, но аз не чувам нищо. Трябва да върна на телефонен спийкър, за да проведа разговор. За това още не съм намерил решение.
Камерата за задно виждане също трепти яко. Свързана е по инструкции към светлините на задната. Купих я отделно и в началото се виждаше що-годе добре. После обаче смених старите ледове за задна с нови по-мощни и всичко стана на черти. Върнах отново по-старите ледове, но картината не се оправи напълно и пак си има смущения. Иначе тръгва само на NTSC, всички други варианти - no signal
Това е камерата:
ЛинкТук ще търся може би някаква нова камера или да прокарам по-качествени кабели, че може от тях да идва проблема. Направих всички връзки в задната част наново, но без никакъв ефеект. Не ми се маха отново панела на мултимедията да преправям и там, но явно и това щестане скоро...
- Звукът е малко ... странен. Преди със заводския чейнджър имах идеален, плътен, чист звук, нагласях си ниски, средни и високи и се чуваше идеално. Сега имам един така наречен DSP, чрез който уж можеш финно да настройваш по честоти. Е да ама нито един от готовите режими не се чува дори близко до оригиналното, а за ръчно има доста да си играя, докато уцеля всичките 40 плъзгача кой накъде да е....
Та сега въапросът ми по скоро е ако може да дадете идеи за липсата на звук при обаждания, както и как да оправя смущенията на задната камера.