Кандидатури за Автомобил на месец Септември 2015
- lord_darth_vader
- Нисан Клуб България
- Регистриран: 08 окт 2004, 12:46
- Автомобил/Car: X-trail T30
- Град/City: Кюстендил/София
- Изпратили благодарности: 188 пъти
- Контакти:
Кандидатури за Автомобил на месец Септември 2015
Септември
Преди децата да тръгнат на училище може да си спретнем още един кръг от конкурса. Нека е като задача за домашно ... да се опише собственият автомобил.
Правилата:
Нова кандидатура, нов пост.
Допускат се само автомобили с марка Нисан, Датсун, Инфинити.
Всеки може да участва неограничен брой пъти (стига да не е печелил съответната календарна година).
Участниците в надпреварата трябва да са потребители на форума с регистрация преди минимум 6 месеца ИЛИ поне 50 мнения (и регистрация преди повече от 3 месеца).
Участниците се самономинират (представят).
1 автомобил може да печели веднъж на година И 1 човек може да печели веднъж в годината.
Кандидатурата е желателно да включва следните елементи, но оформлението е оставено изцяло на участника.
1. Снимки екстериор - отпред, отзад, отляво, отдясно, повече снимки са по желание.
2. Снимки интериор - седалки, табло, подобрения.
3. Подобрения по екстериор.
4. Подобрения по интериор.
5. Подобрения по двигател.
6. Други подобрения.
Краен срок за подаване на заявки за участие е 7-ми Септември (понеделник) в полунощ.
Благодаря!
Колкото по-добре оформите кандидатурата си, толкова са по-големи шансовете на края на месеца да давате интервю като победител.
Вие сте на ход.
Успех.
Преди децата да тръгнат на училище може да си спретнем още един кръг от конкурса. Нека е като задача за домашно ... да се опише собственият автомобил.
Правилата:
Нова кандидатура, нов пост.
Допускат се само автомобили с марка Нисан, Датсун, Инфинити.
Всеки може да участва неограничен брой пъти (стига да не е печелил съответната календарна година).
Участниците в надпреварата трябва да са потребители на форума с регистрация преди минимум 6 месеца ИЛИ поне 50 мнения (и регистрация преди повече от 3 месеца).
Участниците се самономинират (представят).
1 автомобил може да печели веднъж на година И 1 човек може да печели веднъж в годината.
Кандидатурата е желателно да включва следните елементи, но оформлението е оставено изцяло на участника.
1. Снимки екстериор - отпред, отзад, отляво, отдясно, повече снимки са по желание.
2. Снимки интериор - седалки, табло, подобрения.
3. Подобрения по екстериор.
4. Подобрения по интериор.
5. Подобрения по двигател.
6. Други подобрения.
Краен срок за подаване на заявки за участие е 7-ми Септември (понеделник) в полунощ.
Благодаря!
Колкото по-добре оформите кандидатурата си, толкова са по-големи шансовете на края на месеца да давате интервю като победител.
Вие сте на ход.
Успех.
May The Force Be With You
- 350Z Z33 base 214kW
Ex
- Micra K10 1.0
- Primera P10 1,6SLX седан, GA16DS, NGK Iridium BKR6EIX, филтър K&N E-9192, колектор 4-2-1
Kayaba Ultra SR + пружини от eGT, 280мм дискове + 23.81мм помпа, LPG BRC AT90E + JetSpark
- 350Z Z33 base 214kW
Ex
- Micra K10 1.0
- Primera P10 1,6SLX седан, GA16DS, NGK Iridium BKR6EIX, филтър K&N E-9192, колектор 4-2-1
Kayaba Ultra SR + пружини от eGT, 280мм дискове + 23.81мм помпа, LPG BRC AT90E + JetSpark
- karlos_racing
- Маниак
- Регистриран: 15 май 2010, 23:39
- Автомобил/Car: Almera N16
- Град/City: Троян
- Изпратили благодарности: 43 пъти
Re: Кандидатури за Автомобил на месец Септември 2015
Здравейте на всички.
Дойде ред да пусна в участие семейната ни кола и на бързо ще ви я представя.
Нисан Примера W11-144, 2.0 ТД, 2000г. Колата я притежаваме от юли месец 2013г., като продължаваме да си я караме и до ден днешен. Когато купих колата тя изглеждаше така:
А сега е:
Дойде ред да пусна в участие семейната ни кола и на бързо ще ви я представя.
Нисан Примера W11-144, 2.0 ТД, 2000г. Колата я притежаваме от юли месец 2013г., като продължаваме да си я караме и до ден днешен. Когато купих колата тя изглеждаше така:
А сега е:
Резултатите идват след усилени тренировки!!!
- karlos_racing
- Маниак
Подобрения по интериора не съм правил, само изпрах цялата кола отвътре и сега ми доставя голямо удоволствие щом се кача в нея:
- karlos_racing
- Маниак
По екстериора съм пипнал малко неща, но нищо в стил Need for speed
Като подобрение бих отбелязал това, че колата беше пристигнала с монтирано задно крило (спойлер) на 5-тата врата, което я прави доста по-различна от останалите такива в задната част:
Първото нещо, което промених беше за направя никелираната маска черна. Този никел с нищо не и се вързваше и за първо време го направих с изолирбан
Хареса ми резултата и след това ги направих с боя и лак.
Друго, което промених е страничните мигачи. Боядисах ги с червен спрей за стопове и после лак.
Като подобрение бих отбелязал това, че колата беше пристигнала с монтирано задно крило (спойлер) на 5-тата врата, което я прави доста по-различна от останалите такива в задната част:
Първото нещо, което промених беше за направя никелираната маска черна. Този никел с нищо не и се вързваше и за първо време го направих с изолирбан
Хареса ми резултата и след това ги направих с боя и лак.
Друго, което промених е страничните мигачи. Боядисах ги с червен спрей за стопове и после лак.
- AleXcHo_S600
- Маниак
- Регистриран: 01 фев 2010, 16:03
- Автомобил/Car: Tino V10M
- Град/City: Nauen
Здравейте и от мен! Отново пускам моята Nissan Almera N15 1.6 1996г. GA16DE с маааааалко подобрение :) Но нека започнем от начало... Колата я закупих началото на Октомври месец 2014г. на 153000км. Мога да кажа,че горе-долу успях да я приведа във вид,който може да има някакви претенции да изглежда добре :) Естествено,има още неща,които искам да променя,но всичко с времето си. Двигателя е 1.6 90к.с. и маслото с което я карам е Statoil 5V40. Сменено е (заедно с филтрите) при закупуването и втори път след изминати 10000км.. На 20.10.2014г. й поставих алармена система с модул за вдигане на стъклата (лека гъзарийка). На 17.11.2014г. закупих две чисто нови зимни гуми Lassa,а задните са Debica с ДОТ 08,но в много добро състояние. На 20.11.2014г. смених маслото на скоростната кутия и спирачната течност и направих диагностика на двигателя. На 28.11.2014г. поставих и газова уредба с 35л. бутилка при Митко ( megatiaga ) в Пловдив и да чукна на дърво (както се вика),нямам проблеми. Взех си предна и задна разпънки,но засега съм сложил само предната! Благодарности за разпънките на ivorec! :) На 13.11.2014г. си направих подарък CD Sony MEX-5000 BT! На 14.12.2014г. с помощта на dody (Стефко) сменихме филтъра на купето. Април месец 2015г. предстоеше един голям тест за колата,защото решихме да ходим до Флоренция с нея аз,моята приятелка и още една приятелка с дъщеря й. Речено-сторено! На 09.04.2015г.тръгнахме през Сърбия,Хърватска и Словения и на 13.04.2015г. се върнахме пак по същия път! Теста издържан,разхода бе в рамките на нормалното. И така,точните километри от тръгването до завръщането бяха 3332 и абсолютно никакви проблеми! След това пътуване,тази кола ми грабна сърцето завинаги! :) На 29.04.2015г дойде време да сложа джантите! Много дългоочакван за мен момент,който в крайна сметка си заслужаваше. Размера на джантите е 15 / 4х100 / 7J ,Като при поставянето закупих и две чисто нови летни гуми Dunlop Blueresponse и две втора употреба Baruum 195/50/15. На 01.05.2015г. ни закара и до Сърбия и ни върна и всичко пак беше на ниво! На 17.05.2015г. Dincojazz (Динко) и Dody (Стефко) ми поставиха спойлера (който взех отново от ivorec),като за пореден път искам да изкажа дълбоките си благодарности на Динко и Стефан! И така,на 29.05.2015г. предстоеше едно много желано (с годините) пътуване до мястото на Националната среща на Нисан Клуб България! Съвсем на скоро (преди месец време) си закупих 6 колони Focal от OLX.bg и 2 Pioneer от Г-н МиТеВ :) Пайнерите отидоха отпред,а Focal-ите отзад,като направих нова кора от ПДЧ. Също така сложих и бас каза Pioneer 12-ка със стъпало Тъндер. Музиката свири много добре. Вече е и със затъмнени задни стъкла (всички). Е,това е от мен! Успех на всички участници! :)
- Прикачени файлове
-
- DSC_0495.jpg (186.49 KБ) Видяна 1948 пъти
-
- Любимата ми снимка :)
- DSC_1401.jpg (361.35 KБ) Видяна 1948 пъти
-
- DSC_1410.jpg (417.95 KБ) Видяна 1948 пъти
Последна промяна от AleXcHo_S600 на 05 сеп 2015, 10:45, променено общо 1 път.
"Ако сънувате, че ме побеждавате, по-добре да се събудите и да се извините! "
Мохамед Али
Мохамед Али
- karlos_racing
- Маниак
Тъй като колата нямаше оригинален ксенон, а крушките светеха ужасно, поставахме ксенон 5000к.
След това дойде ред и на затъмняването на прозорците:
Така карах колата над година и половина и нещо в нея ми омръзна и исках някаква промяна. Цяла зима умувах и се чудих и пролетта се заех в ръце.
След това дойде ред и на затъмняването на прозорците:
Така карах колата над година и половина и нещо в нея ми омръзна и исках някаква промяна. Цяла зима умувах и се чудих и пролетта се заех в ръце.
- karlos_racing
- Маниак
Благодарение на колегата Митев се сдобих с преден нож от лагуна:
Успях да си намеря и така желаните джанти от Алмера спорт, който бяха в доста окаяно състояние, но се постарах да ги оправя:
На тях монтирах 4 чисто нови гуми Dayton 205/55/16.
Успях да си намеря и така желаните джанти от Алмера спорт, който бяха в доста окаяно състояние, но се постарах да ги оправя:
На тях монтирах 4 чисто нови гуми Dayton 205/55/16.
- Прикачени файлове
-
- 20150106_113522-1.jpg (54.13 KБ) Видяна 1942 пъти
- karlos_racing
- Маниак
И последното разкрасяване отвън е монтирането на ветробрани Heko:
Дълго мислих и продължавам да мисля по въпроса със задните стопове или по-точно мигачи. Това жълто не ми се вързва с нищо и ту ми се върти в главата да ги направя черни както колегата Sammy или да боядисам с червения спрей само мигача, а задната да си остане бяла.
Подобрения по двигателя няма, като изключим това, че след закупуването и беше направено пълно обслужване на двигателя. Много ми се иска да се направи един ремап на компа, но все не остават парички за това. Иска ми се да е малко по-пъргавичка и да има повече сила, защото искам с нея за в бъдеще да дърпам бегачката
По ходовата част също нямам подобрения. Гледам да я поддържам в перфектно здраве. След като я взех колата направих едно анти подобрение на спирачките. Нейните дискове ги взех за състезателната Примера, а на комбито монтирах 257мм дискове от пред и от зад. Сложих и чисто нови накладки черно EBC.
Искам да завърша представянето на евридейката с една снимка за феновете:
Благодаря ви за вниманието!
Дълго мислих и продължавам да мисля по въпроса със задните стопове или по-точно мигачи. Това жълто не ми се вързва с нищо и ту ми се върти в главата да ги направя черни както колегата Sammy или да боядисам с червения спрей само мигача, а задната да си остане бяла.
Подобрения по двигателя няма, като изключим това, че след закупуването и беше направено пълно обслужване на двигателя. Много ми се иска да се направи един ремап на компа, но все не остават парички за това. Иска ми се да е малко по-пъргавичка и да има повече сила, защото искам с нея за в бъдеще да дърпам бегачката
По ходовата част също нямам подобрения. Гледам да я поддържам в перфектно здраве. След като я взех колата направих едно анти подобрение на спирачките. Нейните дискове ги взех за състезателната Примера, а на комбито монтирах 257мм дискове от пред и от зад. Сложих и чисто нови накладки черно EBC.
Искам да завърша представянето на евридейката с една снимка за феновете:
Благодаря ви за вниманието!
- skydiver
- Парашутист
- Регистриран: 17 юни 2009, 00:10
- Автомобил/Car: Tino V10M
- Град/City: София
- Изпратили благодарности: 518 пъти
Очакваме и други кандидатури, форумните коли се знаят, така че не се скатавайте
- cmk
- the way you move
- Регистриран: 21 мар 2012, 08:31
- Автомобил/Car: Almera N15
- Град/City: Шумен
- Изпратили благодарности: 57 пъти
- Контакти:
Не по темата
Ще се постарая следващите дни да направя нова фотосесия и да се включа отново :)
Приканвам всички, които са печелили през миналата година, да се включат пак!
Приканвам всички, които са печелили през миналата година, да се включат пак!
Dacia Duster II 2021 1.3TCe orange
Toyota Yaris P1 2002 1.0VVT-i silver
Nissan Almera N16 2001 1.5 silver
Ex Nissan Almera N16 2001 1.5 blue-green
Ex Nissan 100NX 1993 1.6 bordo
Ex Nissan Almera N16 2002 1.8 bordo
Ex Nissan Primera P11 1997 2.0 silver
Toyota Yaris P1 2002 1.0VVT-i silver
Nissan Almera N16 2001 1.5 silver
Ex Nissan Almera N16 2001 1.5 blue-green
Ex Nissan 100NX 1993 1.6 bordo
Ex Nissan Almera N16 2002 1.8 bordo
Ex Nissan Primera P11 1997 2.0 silver
Сори, това не било за мен.
Последна промяна от dimkaraganchev на 06 сеп 2015, 00:07, променено общо 2 пъти.
- Landi
- Нисан Клуб България
- Регистриран: 11 май 2006, 08:22
- Автомобил/Car: Primera P11
- Изпратили благодарности: 88 пъти
- joreto101
- Нисан Клуб България
- Регистриран: 23 авг 2009, 21:28
- Автомобил/Car: Navara D22
- Изпратили благодарности: 8 пъти
Може ли представянето на Примерата да го обедините в един пост, че сега е малко разхвърляно?
Maxima A32 VQ20DE
Almera Tino V10M YD22DDTi
Ex Primera WP11-144 CD20T
Ex Primera P11-144 SR20DE
Ex Primera P10 GA16DS
Almera Tino V10M YD22DDTi
Ex Primera WP11-144 CD20T
Ex Primera P11-144 SR20DE
Ex Primera P10 GA16DS
- binevvv
- Маниак
- Регистриран: 15 май 2011, 17:21
- Автомобил/Car: Tiida
- Град/City: Хасково
- Изпратили благодарности: 4 пъти
Е нека да са 3 червени коли, дяволския цвят .
Това е моят Nissan Primera P10 GA16DS- карбуратор с ламбда сонда. SLX изпълнение. Излязла е от завода в Януари 1993. Първата регистрация е на 21.01.1994г. До 2004г. е в Германия и е била обслужвана в оторизиран Нисан сервиз. Пролетта колата е в Австрия и от лятото на 2004 съм и собственик. За тези години до купуването на автомобила от мен са изминати с нея 150.000км реални. Сега колата е на 220.300км. По колата съм сменил: от купуването на автомобила съм сменил дискове,накладки,масло,филтри,свещи, оригинални железни джанти Nissan и чисто нови зимни гуми: Lassa-предни, Debica-задни, а за лятото чисто нови: Tigar -предни, Barum -задни.2 години след това сложих и нов MP3 плеър SONY CDX-GT410U. Миналата година сложих нови предни амортисьори Kayaba Excel-G, нови предни дискове Blue Print, нов акумулатор Varta Silver 60 ампера, нови предни накладки Icer, бели странични мигачи (10x ivorec), предни пищялки и кори, машинки за ел. фарове(10x ivorec), ляв оригинален преден ел. фар, вътрешен термометър(10x lord_darth_vader), нови предни говорители Magnat и ново ляво каре. Лятото на тази година и смених лагерите на шенкела с нови на марката NTN и нови горни предни носачи Febbest втулкови. Това са ремонтите, които съм правел на колата от взимането, е и на всеки 10.000км масло Castrol и филтри. Също така всяка година я пастирвах.
1. Снимки екстериор:
2. Снимки интериор:
3. Описание на подобрения по екстериор: Повечето неща са оригинални, но ето това са подобренията: оригинален ел.фар, бели странични мигачи, калобрани, трети стоп, предни диодни габарити и задно диодно осветление на номера. Отдавна ми блокира левия барабан и когато го отворих се оказа отлепено феродо. Бях пуснал и тема даже. Благодарение на съветите на Стефан Кметски свалих блокиралия барабан и феродото само изпадна, беше като вестник. Цилиндърът беше също изпуснал и затова го смених с италиански IP. Накладките ми бяха на марката Japanparts. Обезмаслих вътре и сглобих всичко. Следваше дясната страна, тя беше на същото положение. Цилиндърът също беше изпуснал и сложих италиански Metteli. Също така налях и нова течност Verila. Сглобих всичко и сега колата има невероятни спирачки и ръчна. Също така смених и левия и десния маркуч с меден. Ето и малко снимки на целия процес. и лявата страна е сглобена . Дойде и реда и на дясната страна. Разглобена цилиндъра и дясната страна е готова. спирачната течност. Вече навсякъде в купето е с LED осветление, само уредите, фаровете и стоповете не са с LED осветление. LED габаритите.
Нови калобрани .
Имам вече и оригинални тасове 13-ки, падна доста търкане, но вие ще кажете как е резултата:
Взех си и правилния размер чистачки, супер съм доволен от тази марка, старите изкараха 3 години.
4.Описание на подобрения по интериор: На интериора са сложени: MP3 плеър SONY, външен термометър, нови предни говорители Magnat, антирадар. Всичко друго е оригинално. средния плафон предния плафон
Новото подобрение е тонколоните на Hertz
Вече поправих и грешката с белия термометър, сега определено стои по-добре.
Дойде вече и поставката за чаши.
Оригинална аптечка на Нисан, благодарности на Стани! :
5. Описание на подобрения по двигател: На него освен масло и филтри нищо не съм сменял. Всичко е оригинално
6. Други подобрения: Няма други подобрения, както казах по-горе по колата частите повече от 50% са оригинални.
Зимите не ни тревожеха, тъй като това си е Nissan. Пред гаража ми и на село се чисти много,много рядко и прохождането за колите беше много трудно, е мен това изобщо не ме тревожеше.
До паленето: колата винаги си е палена от четвърт оборот независимо колко е студено вънка.
С колата е ходено до различни и дълги дестинации. Проблеми с колата нямаше, избирам дестинация, запалвам, тръгвам и се прибирам. Никога не ме е оставяла на пътя.
Tази Събота и Неделя реших да се разходим със семейството си до Велико Търново. С комфорта на Ниси и хубавите гледки и хора, пътуването беше просто незабравимо.
Надявам се да ви е харесало представянето ми и желая късмет на другите участници.
Това е моят Nissan Primera P10 GA16DS- карбуратор с ламбда сонда. SLX изпълнение. Излязла е от завода в Януари 1993. Първата регистрация е на 21.01.1994г. До 2004г. е в Германия и е била обслужвана в оторизиран Нисан сервиз. Пролетта колата е в Австрия и от лятото на 2004 съм и собственик. За тези години до купуването на автомобила от мен са изминати с нея 150.000км реални. Сега колата е на 220.300км. По колата съм сменил: от купуването на автомобила съм сменил дискове,накладки,масло,филтри,свещи, оригинални железни джанти Nissan и чисто нови зимни гуми: Lassa-предни, Debica-задни, а за лятото чисто нови: Tigar -предни, Barum -задни.2 години след това сложих и нов MP3 плеър SONY CDX-GT410U. Миналата година сложих нови предни амортисьори Kayaba Excel-G, нови предни дискове Blue Print, нов акумулатор Varta Silver 60 ампера, нови предни накладки Icer, бели странични мигачи (10x ivorec), предни пищялки и кори, машинки за ел. фарове(10x ivorec), ляв оригинален преден ел. фар, вътрешен термометър(10x lord_darth_vader), нови предни говорители Magnat и ново ляво каре. Лятото на тази година и смених лагерите на шенкела с нови на марката NTN и нови горни предни носачи Febbest втулкови. Това са ремонтите, които съм правел на колата от взимането, е и на всеки 10.000км масло Castrol и филтри. Също така всяка година я пастирвах.
1. Снимки екстериор:
2. Снимки интериор:
3. Описание на подобрения по екстериор: Повечето неща са оригинални, но ето това са подобренията: оригинален ел.фар, бели странични мигачи, калобрани, трети стоп, предни диодни габарити и задно диодно осветление на номера. Отдавна ми блокира левия барабан и когато го отворих се оказа отлепено феродо. Бях пуснал и тема даже. Благодарение на съветите на Стефан Кметски свалих блокиралия барабан и феродото само изпадна, беше като вестник. Цилиндърът беше също изпуснал и затова го смених с италиански IP. Накладките ми бяха на марката Japanparts. Обезмаслих вътре и сглобих всичко. Следваше дясната страна, тя беше на същото положение. Цилиндърът също беше изпуснал и сложих италиански Metteli. Също така налях и нова течност Verila. Сглобих всичко и сега колата има невероятни спирачки и ръчна. Също така смених и левия и десния маркуч с меден. Ето и малко снимки на целия процес. и лявата страна е сглобена . Дойде и реда и на дясната страна. Разглобена цилиндъра и дясната страна е готова. спирачната течност. Вече навсякъде в купето е с LED осветление, само уредите, фаровете и стоповете не са с LED осветление. LED габаритите.
Нови калобрани .
Имам вече и оригинални тасове 13-ки, падна доста търкане, но вие ще кажете как е резултата:
Взех си и правилния размер чистачки, супер съм доволен от тази марка, старите изкараха 3 години.
4.Описание на подобрения по интериор: На интериора са сложени: MP3 плеър SONY, външен термометър, нови предни говорители Magnat, антирадар. Всичко друго е оригинално. средния плафон предния плафон
Новото подобрение е тонколоните на Hertz
Вече поправих и грешката с белия термометър, сега определено стои по-добре.
Дойде вече и поставката за чаши.
Оригинална аптечка на Нисан, благодарности на Стани! :
5. Описание на подобрения по двигател: На него освен масло и филтри нищо не съм сменял. Всичко е оригинално
6. Други подобрения: Няма други подобрения, както казах по-горе по колата частите повече от 50% са оригинални.
Зимите не ни тревожеха, тъй като това си е Nissan. Пред гаража ми и на село се чисти много,много рядко и прохождането за колите беше много трудно, е мен това изобщо не ме тревожеше.
До паленето: колата винаги си е палена от четвърт оборот независимо колко е студено вънка.
С колата е ходено до различни и дълги дестинации. Проблеми с колата нямаше, избирам дестинация, запалвам, тръгвам и се прибирам. Никога не ме е оставяла на пътя.
Tази Събота и Неделя реших да се разходим със семейството си до Велико Търново. С комфорта на Ниси и хубавите гледки и хора, пътуването беше просто незабравимо.
Надявам се да ви е харесало представянето ми и желая късмет на другите участници.
Nissan Almera N16 2.2 DI YD22DDT
Nissan Primera P10 1.6SLX GA16DS
ex. Peugeot 309 1.4 bestline TU3M
Nissan Primera P10 1.6SLX GA16DS
ex. Peugeot 309 1.4 bestline TU3M
- dare__devil
- Голямата секира
- Регистриран: 20 яну 2007, 11:22
- Автомобил/Car: Primera P12
- Изпратили благодарности: 1324 пъти
- Контакти:
Една регистрация е редно да се ползва от един човек. Ако и баща и син искат да пишат, да имат отделни акаунти. Чия е тази кандидатура... На кого пиша адресирайки ник Бинев... Моля за съответните действия.
posted via Mobile
posted via Mobile
Qashqai J11 1.6dci 4x4 MT
Infiniti FX37S
Infiniti FX37S
Върни се в “Автомобил на месеца”